Home » Over ons

Ontstaan van Hardleers Lederwaren

We hadden altijd al voor ogen om samen een bedrijf te starten, maar dat bleef vaak bij grootse plannen zonder dat we echt wat ondernamen. Tot het moment dat we met heren portemonnees in aanraking kwamen. Persoonlijk houden we wel van accessoires en lederwaren, maar kwamen erachter dat wij wel iets unieks en onderscheidend op de markt konden gaan brengen.

 

Vanuit dit punt is het serieus geworden, we besloten om een sprong in het diepe te wagen. Het was een lastig begin zonder ervaring in de branche, maar met onze marketing achtergrond konden we toch vrij veel zelf realiseren. Langzamerhand is de interesse voor lederwaren een passie geworden. Naarmate het proces vorderden wisten we steeds beter wat we wilden en vooral ook wat we niet wilden. Een strak en bovenal dun design  heren portemonnee en een compleet heringerichte binnenkant waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Het moest geen 13 in een dozijn portemonnee worden en de volledige mannen doelgroep aanspreken, van jong tot oud...

 

Samen met onze Spaanse leverancier hebben we een ontwerp heren portemonnee bedacht voor de eerste serie portemonnees die we inmiddels hebben gelanceerd. Een aantal praktische veranderingen aan het klassieke model leren portemonnee en het begon al echt ergens op te lijken. Hoe verder we kwamen hoe enthousiaster we werden en echt vertrouwen kregen in ons doel. We willen niet alleen een heren portemonnee op de markt brengen maar echt bouwen aan een gevestigd merk in de branche.

De portemonnees

De door ons ontworpen lederen portemonnee heeft veel features maar ook de uitstraling en exclusiviteit die je wil bij een heren portemonnee. De dunne portemonnee is praktisch, maar heeft ook een robuuste uitstraling die opvalt. Het is een echt mode object. We streven ernaar om een perfecte balans te vinden tussen kwaliteit, functionaliteit en bovenal de looks van de Hardleers portemonnees die wij ontwerpen. Hierdoor kun jij als man trots zijn op het moment dat je je Hardleers portemonnee uit je zak haalt!

De drive voor onze ontwerpen

De drive vanuit waar wij werken is dat heren portemonnees vaak te dik zijn. Daarnaast betreuren we de positie van de portemonnee in het modebeeld. Hoeveel mannen lopen nou echt met een kwaliteit heren portemonnee of een merk heren portemonnee? Wat ons betreft veel te weinig! In Nederland kiezen we vaak voor de veilige optie, in dit geval onterecht. De Hardleers portemonnees hebben de klassieke, strakke uitstraling, maar door de aanpassingen in het design is het toch een one of a kind heren portemonnee.

Lederwaren en de volgende stappen

We zijn continu bezig met het ondernemen van stappen binnen het merk Hardleers. Hier horen ook nieuwe producten bij! We blijven ons oriënteren en zijn altijd opzoek naar nieuwe ideeën die kunnen leiden tot nieuwe ontwerpen.

Ligging

Wij werken vanuit Wijk bij Duurstede omdat wij hier simpelweg vandaan komen. De inspirerende omgeving waar we wonen en dus ook werken heeft zeker invloed op onze productiviteit maar ook op de eindresultaten. De omgeving waar veel ambacht te vinden is is terug te zien in onze ontwerpen en dus uiteindelijk in de Hardleers producten.

 

Vanuit het midden van het land zijn we makkelijk bereikbaar en zijn we altijd in voor een praatje of een kijkje in de keuken. Wees dus vooral niet bang om contact met ons op te nemen via de contactpagina of zelfs via social media? Misschien zit jij binnenkort wel bij ons op de koffie in het mooie in Utrecht gelegen Wijk bij Duurstede.

 


Stel je vraag en volg ons op social media!