Home » Kwaliteit, gebruik & onderhoud

ArtikelenHaal alles uit je Hardleers portemonnee

Kwaliteit, gebruik en onderhoud... 

Dit zijn de belangrijkste punten waardoor je zolang mogelijk kan genieten van je Hardleers heren portemonnee. Op deze pagina vertellen we je alles over:

  • De kwaliteit van de Hardleers heren portemonnees en andere producten
  • Het gebruik van onze producten, vooral omdat wij toch veel nieuwe features hebben
  • Hoe onderhoud je je heren portemonnee? Wij leggen het uit!

Kwaliteit

Tijdens het zoeken van een leverancier was dit ons allerbelangrijkste punt. We willen pure kwaliteit leveren bij onze klanten. Na lang zoeken zijn we uitgekomen bij een Spaanse leverancier waar we nauw mee samenwerken. Het luisteren naar elkaar en het gebruik van elkaars kwaliteiten heeft ervoor gezorgd dat wij precies kregen wat we in gedachten hadden.

Features Hardleers portemonnees

We proberen onderscheidend te zijn maar vooral dagelijkse frustraties die je tijdens het betalen hebt weg te nemen.  Ver uit het meest vervelende wat wij vonden aan een heren portemonnee is de dikte. Door de kunst van het weglaten hebben we ervoor gezorgd dat ondanks het toevoegen van 8 pasjes de heren portemonnee nog steeds vrij dun is. Dit komt door de verdeling van 3 pasjes aan de linkerzijde over de gehele hoogte van de portemonnee zodat je zo min mogelijk overlapping van pasjes heb in je heren portemonnee. Door achter het muntgeldvak nog een geheime uitsnede te maken kun  je hier je overige pasjes kwijt.

Daarnaast hebben we er met een uitsnede voor gezorgd dat je met je duim makkelijk je briefgeld vak open kunt houden. De uitsnede is ook nog ergens anders goed voor! Je kan met je andere duim snel geld uit het vak schuiven. 

Onderhoud

Leren portemonnees hebben simpelweg onderhoud nodig. Met onze blogs en de onderhoudsset zorgen wij ervoor dat jij je Hardleers heren portemonnee een langer en vooral gelukkiger leven kan geven. Verhelp verkleuringen, krassen en vlekken met lederbalsem. Hier veel meer informatie over in de net genoemde blogs! Lees ook de blog waarin we vertellen hoe je verkleuringen, krassen en vlekken voorkomt.

 

Stel je vraag en volg ons op social media!