Home » Assortiment

Portemonnees


Where quality meets simplicity

 

 • Handgemaakt Spaans vakmanschap
 • Speciale functionaliteiten in de heren portemonnee
 • Hoge kwaliteit kalfsleder

1-2 werkdagen levertijd

Where quality meets simplicity

 

 • Handgemaakt Spaans vakmanschap
 • Speciale functionaliteiten in de heren portemonnee
 • Hoge kwaliteit kalfsleder

  1-2 werkdagen levertijd


  Accessoires

  Uitverkocht

  Onderhoudsset

  € 9,99
  Uitverkocht

  Onderhoudsset

  € 9,99

  Where quality meets simplicity

  • Borstel
  • Leder balsem
  • Instructie

  Where quality meets simplicity

  Ben je je volle broekzak ook helemaal zat? Hardleers maakt hier een einde aan!

   

  Hoge kwaliteit, dun en bovenal de klasse die het uitstraalt. Hardleers maakt een einde aan de vaak veel te dikke heren portemonnee. Heren portemonnees zijn er in allerlei soorten en maten met allerlei toevoegingen. Alleen geloven wij bij Hardleers in de kunst van het weglaten. Door zoveel mogelijk weg te laten in ons ontwerp heren portemonnee kun je deze omschrijven als simplistisch maar bovenal stijlvol. Hierdoor is dit de perfecte toevoeging voor je modieuze outfit.

  Features

  Zomaar een 13 in een dozijn heren portemonnee op de markt brengen is waar wij bij Hardleers Lederwaren duidelijk niet voor gekozen hebben. Ons ontwerp heren portemonnee is duidelijk onderscheidend. Aan de buitenkant is overduidelijk te zien dat het om een hoge kwaliteit (kalfs)leder gaat wat mits je het goed onderhoud een lange tijd meegaat. Naast de kwaliteit is door de kunst van het weglaten onze Hardleers heren portemonnee zeer dun gebleven.

   

  Door het gebruik van hoge kwaliteit dun kalfsleder, het weglaten van lapjes en extra vakjes komt de ideale leren portemonnee tot leven waarin wij toch optimale ruimte bieden voor al je pasjes, kleingeld en briefgeld. Daarbij komt dat ons aangepast model heren portemonnee uniek is!

   

  De binnenkant van de heren portemonnee

  Het moment dat je de Hardleers heren portemonnee openslaat zie je het gelijk. Het is anders dan een normale heren portemonnee. De heren portemonnee beschikt over één briefgeld vak zonder tussenschot, dit heeft natuurlijk een reden. Ten eerste, we willen het ontwerp zo dun mogelijk houden. Door het tussenschot weg te laten, dat in de meeste mannen portemonnees wel voorkomt, is hij simpelweg dunner. Dankzij de opening in de vouw van de heren portemonnee kun je snel briefgeld uit het vak schuiven. Op de productpagina van de Hardleers portemonnees is goed te zien waar de opening in de vouw voor dient. Op deze manier kun je makkelijk en snel briefgeld uit het vak schuiven. Nooit meer moeite doen om briefgeld uit het briefgeld vak te schuiven. 

   


  Schrijf je in!

  Volg vele andere en join de Hardleers familie..!

  Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe releases? Wordt dan nu member van de Hardleers familie en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom nieuwe heren portemonnees!


  Stel je vraag en volg ons op social media!